preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Učimo zajedno

Digitalizacija lokalne baštine

Što je to i kako je bilo prije?

Priloženi dokumenti:
katalog.pdf

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1595540
Danas: 324
Kalendar
« Kolovoz 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Leksikon mitologija


Glagoljica

Eko škola

Bakina kuharica


Knjiga mjeseca

Facebook škole

vijesti
Kako je to biti sam u razredu?
Administrator / datum: 25. 9. 2017. 15:28

Mi smo Tea, Nina i Lucija. Jedine smo učenice šestoga razreda. Nekima je to neobično, ali smo zasada same sebi dovoljne i odlično se slažemo. Danas smo odlučile razgovarati s našim prijateljem Adrianom o tome kako se osjeća kao jedini učenik petoga razreda u područnoj školi Kneževo. Samozatajno je odgovarao na naša pitanja pa smo mu olakšale i pomogle da svoje misli podijeli u kratkom tekstu koji možete pročitati u nastavku.


[OPŠIRNIJE]Vremenik pisanih provjera
JADRANKA SABLJAK / datum: 18. 9. 2017. 22:10

Dragi učenici i roditelji,

pod opširnije u priloženom dokumentu možete vidjeti popis pisanih provjera. Napominjemo da je ovo okvirni vremenik pisanih provjera znanja, te je u iznimnim situacijama moguće odgoditi planiranu pisanu provjeru ili odustati od pisanoga provjeravanja utvrđenog vremenikom.


[OPŠIRNIJE]Mala škola pletenja, kukičanja i tradicijskog veza
Marijana Kuna / datum: 18. 9. 2017. 12:08

U ovome polugodištu odlučili smo našim učenicima ponuditi učenje nove vještine kroz Malu školu pletenja, kukičanja i tradicijskog veza. S obzirom da je to vještina kojom se služe bake ili majke naših učenika pozivamo ih da nam se jave kako bi svoja znanja prenijele na nove generacije. Zainteresirani učenici, majke i bake mogu se prijaviti u školskoj knjižnici do 25. rujna 2017. Planirano je druženje kroz 6 sastanaka do sredine prosinca. Posljednji tjedan nastave, prije zimskog odmora, bit će postavljena izložba "Iz bakine škrinjice". Ove radionice financijski podupire Baranjski vodovod d.o.o.


[OPŠIRNIJE]Čestitamo, dr.sc. Željko Predojević!
GORAN PODUNAVAC / datum: 17. 9. 2017. 18:21

U nedjelju, 17. rujna 2017. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu održana je svečana promocija nova 202 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Među njima je bio i naš učitelj hrvatskog jezika i povijesti Željko Predojević.

Ranije ove godine naš učitelj je uspješno položio sve ispite i obranio doktorski rad Uloga hrvatske usmene književnosti u oblikovanju kulturnoga identiteta južne Baranje.

S obzirom na to da nismo bili u mogućnosti otići na njegovu promociju u Zagreb mi mu ovim putem čestitamo i još jednom naglašavamo kako smo uistinu sretni i ponosni što je dio naše škole.


[OPŠIRNIJE]Mali petaši - veliki povjesničari!
Administrator / datum: 17. 9. 2017. 11:45

Učenici petih razreda pretvorili su se u povjesničare na nastavnom satu Povijesti. Naime, u sklopu nastavnog sata Povijesti, zajedno su sa svojom učiteljicom Silvijom proučavali povijesne izvore koje su donijeli na nastavu. 

Stare predmete posudili su od svojih roditelja te baka i djedova kako bismo se vratili u prošlost. Učenici su na taj način odlično ponovili naučene nastavne sadržaje o povijesnim izvorima tako što su s lakoćom odredili radi li se o materijalnim, pisanim, slikovnim ili zvučnim povijesnim izvorima.

Više fotografija možete pogledati pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Prijave učenika za Dabar 2017.
GORAN PODUNAVAC / datum: 15. 9. 2017. 22:39

Ponukani dobrim rezultatima prošle godine i zanimanjem naših učenika odlučili smo kako ćemo i ove godine sudjelovati na međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja.

Dabar je osmišljen kako bi se svoj djeci omogućilo jednostavno sudjelovanje kroz online natjecanje, koje se sastoji od niza izazovnih zadataka osmišljenih od strane stručnjaka iz pedesetak zemalja.​ 

Natjecanje će ove godine biti održano od 13. do. 17. studenoga na CARNetovom sustavu Loomen uz obavezno korištenje AAI@EduHr tj. korisničkih računa @skole.hr.​

Napominjemo učiteljima razredne nastave da do kraja rujna dostave popis zainteresiranih učenika učitelju informatike Goranu Podunavcu.


[OPŠIRNIJE]NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE ZA RED BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA - RAZREDNA NASTAVA
Oskar Mravlinčić / datum: 15. 9. 2017. 08:20

NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE ZA RAD BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA - RAZREDNA NASTAVA, OBJAVLJEN JE 15. RUJNA 2017. GODINE TE SE NA NJEGA KANDIDATI/KINJE MOGU JAVITI DO 22. RUJNA 2017. GODINE.

POD OPŠIRNIJE U PRILOŽENOM DOKUMENTU SE NALAZI TEKST NATJEČAJA! 


[OPŠIRNIJE]Blic intervju s nastavnicom Nevenom Beuk
TEA ANTUNOVIĆ LUCIJA GERKEŠ / datum: 11. 9. 2017. 16:55

Odlučile smo da naš prvi novinarski zadatak u ovoj nastavnoj godini bude intervju s nastavnicom Nevenom Beuk, koja predaje geografiju učenicima predmetne nastave u Kneževu.

Pod opširnije saznajte što nam je sve otkrila o sebi.


[OPŠIRNIJE]Priča s dva sretna završetka
GORAN PODUNAVAC / datum: 10. 9. 2017. 15:37

Dnevnik Nove TV u subotu je emitirao prilog o našoj računovotkinji Maji Jakovljević. Njezinu nevjerojatnu priču s čak dva sretna (i prekrasna) završetka možete pogledati u nastavku.


[OPŠIRNIJE]Policajac i prvašići
Marijana Kuna / datum: 7. 9. 2017. 22:31

Jučer je policijski službenik posjetio naše učenike prvoga razreda. Aktivno su sudjelovali u raspravi i postavljali pitanja te pokazali da su im pravila ponašanja u prometu već otprije poznata.


[OPŠIRNIJE]Prvi dan nastave u Kneževu
GORAN PODUNAVAC / datum: 5. 9. 2017. 22:21

Nakon ljetnih praznika naši učenici ponovo su u školskim klupama u Kneževu - neki s istim prijateljima iz razreda, neki s novima, a neki, poput naših prvašića, po prvi puta. Već tradicionalno, učenike su dočekali ravnateljica i učitelji škole te svima zaželjeli dobrodošlicu. 


[OPŠIRNIJE]Dobro nam došli, prvašići!
Marijana Kuna / datum: 4. 9. 2017. 22:35

Prvoga dana škole učenici trećeg razreda poželjeli su dobrodošlicu učenicima prvašima. Marljivo su uvježbali ples, igrokaz i pjesmu kako bi pokazali da se uz učenje u školi i zabavlja. Pozdravila ih je ravnateljica i poželjela puno uspjeha. Učiteljica Daniela Hmura raduje se radu s novom generacijom učenika.


[OPŠIRNIJE]Obavijest za učenike: Prvi dan nastave
JADRANKA SABLJAK / datum: 28. 8. 2017. 16:59

Obavještavamo učenike i roditelje da nastavna godina počinje u ponedjeljak, 4. rujna 2017. godine.

Učenici od 2. do 8. razreda iz Popovca dolaze u školu u 8 sati. Svečanost prijema učenika prvih razreda iz Popovca počinje u 9 sati.

Učenici od 2. do 8. razreda iz Kneževa dolaze u školu u 8 sati. Svečanost prijema učenika prvih razreda iz Kneževa počinje u 10 sati.

Učenici 2. i 3. razreda iz Branjine dolaze u školu u 8 sati.

Napominjemo svi učenicima da prvi dan trebaju ponijeti preobuku te bilježnicu i olovku kako bi zapisali raspored sati. Nije potrebno nositi udžbenike s obzirom na to da još uvijek nije objavljen raspored sati.

Radujemo se ponovnom susretu i svima želimo uspješan početak.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju