preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1647520
Danas: 4
Eko škola

Facebook škole

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Održano 1. kolo Modelarske lige u Popovcu
Autor: Martina Vidak, 28. 3. 2017.

Sve fotografije možete pogledati OVDJE.

Učenici naše škole, zajedno sa školama iz Zmajevca, Šećerane, Draža i Bilja, sudjelovali su u prvom kolu natjecanja iz modelarstva koje je održano u prostorijama Doma kulture u Popovcu. Natjecanje je organizirala Modelarska liga pod vodstvom Hrvatske zajednice tehničke kulture. Više pročitajte pod opširnije!


Modelarska liga je ekipno natjecanje učenika, svaku ekipu čine dva učenika, a njihov zadatak je pomoću Unimat basic 1 stroja, koji je siguran za rad, izraditi tehničku tvorevinu prema zadanom nacrtu.

Ove godine zadatak je bio izraditi ormarić.

Nastavnica Martina vrlo je ponosna na sve učenike jer su se vrijedno prihvatili posla, rezali, brusili i lijepili vrlo precizno i uredno, a svoje radno mjesto ostavili izuzetno urednim. Nažalost, učenici nemaju prigodu raditi ovakve zanimljive zadatke na samoj nastavi tehničke kulture te smo zbog toga vrlo zahvalni organizatorima. U današnje vrijeme, kada većini djece jedino virtualni svijet predstavlja zabavu, prava je rijetkost vidjeti mlade kako s osmjesima otpuhuju prašinu sa svojih izrezanih dijelova tvorevine i kako se međusobno dogovaraju dok u paru vrijedno izrađuju zadani model.

Ovim putem želimo se zahvaliti gosp. Zoranu Kontaku, načelniku općine Popovac, koji je ustupio prostor, počastio djecu sokovima te dodijelio nagrade od 100, 200 i 300 kn za tri najbolja rada.

Jednako tako zahvaljujemo našoj ravnateljici Jadranki Sabljak koja je organizirala prijevoz djece iz Kneževa i Branjine. Zahvaljujemo i svim učiteljima koji su omogućili da djeca na vrijeme budu prisutna na natjecanju. Radujemo se idućoj godini i ponovnom susretu s modelarskom ligom!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju