preskoči na sadržaj

Osnovna škola Popovac

Login
Tražilica

Naš školski grb

KATALOG INFORMACIJA

Godišnje izvješće o provedbi ZPPI za 2016. godinu, nalazi se u privitku.

Financijsko poslovanje

Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK - JEDNOSTAVNA NABAVA.pdf

Učimo zajedno

Za osmaše!

eLektire

Hrvatska enciklopedija

Hrvatski pravopis

Jezični savjeti

Pohvale našem webu

 

Instagram škole

Twitter škole


Općina Popovac

Brojač posjeta
Ispis statistike od 30. 11. 2010.

Ukupno: 1675373
Danas: 77
Eko škola

Facebook škole

 

Malo nas je, al' nas ima. Nakon što smo proslavili 4. rođendan postojanja školske web stranice odlučili smo krenuti u nove radne pobjede. Nadamo se da ćete uživati surfajući na našim wb stranicama, a mi ćemo se i dalje truditi biti još bolji i zanimljiviji.

Na pravom ste mjestu ukoliko svakog od nas želite pobliže upoznati jer mi smo glavni i odgovorni krivci za većinu sadržaja na web stranicama Osnovne škole Popovac.

Upoznajte nas bolje...
Web novinarka Lana Antunović
LANA ANTUNOVIĆ / datum: 20. 11. 2017. 13:29

Ja sam Lana Antunović i idem u 8. razred. Živim u Kneževu. Obožavam gimnastiku koju treniram pet godina. Želja mi je upisati gimnaziju u Belom Manastiru, a nakon toga završiti Kineziološki fakultet. Svaki dan mi je ispunjen različitim aktivnostima, a slobodno vrijeme koristim za gledanje serija i druženje s prijateljima. 


[OPŠIRNIJE]Web novinarka Marija Bunić
MARIJA BUNIĆ / datum: 20. 11. 2017. 13:23

Zovem se Marija i osmi sam razred. Treniram karate, pišem blog i obožavam fotografirati. U slobodno vrijeme čitam i pravim radove za kreativnu radionicu. Vikendom redovito gledam svoje omiljene filmove, ili idem na natjecanja. Web novinarka sam postala jer volim pisati i mislim da pisanje opušta.

Više o meni saznajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Web novinarka Hana Galinec
HANA GALINEC / datum: 30. 9. 2017. 22:02

Zovem se Hana Galinec. U 6. razredu odlučila sam postati dio male redakcije web novinara naše škole. Moj prvi novinarski zadatak bio je osmisliti pitanja za rubriku Blic intervju zajedno s Vanessom i  sestrom Inom. Volim životinje i ne big mogla zamisliti život bez glazbe. Više o meni saznajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Web novinarka Vanessa Babić
VANESSA BABIĆ / datum: 22. 9. 2017. 13:01

Zovem se Vanessa Babić i idem u 6. razred Osnovne škole Popovac. U slobodno vrijeme družim se s najboljim prijateljicama Hanom i Inom te igram odbojku. Nakon osnovne škole htjela bih upisati gimnaziju u Belom Manastiru. Više o meni saznajte pod opširnije.


[OPŠIRNIJE]Web novinarka Ina Galinec
INA GALINEC / datum: 22. 9. 2017. 12:44

Zovem se Ina Galinec i učenica sam 6. razreda Osnovne škole Popovac. U slobodno vrijeme najviše se družim s prijateljima i volim šetati svog psa Rockija. Kad odrastem htjela bih biti kozmetičarka. Više o meni saznajte o opširnije.


[OPŠIRNIJE]Magdalena Bajus
MAGDALENA BAJUS / datum: 21. 11. 2012. 12:25

Zovem se Magdalena Bajus i učenica sam 6. razreda. U slobodno vrijeme najradije pjevam, družim se s prijateljima i rolam se. Moj prvi novinarski zadatak bio je popratiti zbivanja u knjižnici tijekom projekta izrade bookmarkera za suradničke škole u Australiji i Rumunjskoj. I ja sam se upisala u web leksikona novinara naše škole, stoga svakako kliknite na opširnije i saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]IVANA MIKEC
Ivana Mikec / datum: 31. 10. 2012. 12:38

Zovem se Ivana Mikec i učenica sam 6. razreda. Od ove školske godine aktivno sam se uključila u pisanje članaka za školsku web stranicu, te je pravo vrijeme da vam se predstavim. U slobodno vrijeme najradije pjevam, sviram klarinet i jašem svoju kobilu Bebu. I ja sam se upisala u web leksikona novinara naše škole, stoga svakako kliknite na opširnije i saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]Patricia Šenica
PATRICIA ŠENICA / datum: 8. 11. 2010. 23:14

Već drugu godinu zaredom aktivno sudjelujem u prikupljanju vijesti za našu školsku web stranicu, a dosad sam pisala o raznim temama. Popratila sam sve uspjehe hrvatskih sportaša na velikim natjecanjima, ali i mnoge zanimljivosti iz naše zemlje i svijeta. Osim što obožavam životinje volim još puno toga, a sve to možete saznati ukoliko pod opširnije pročitate moje odgovore u web leksikonu novinara.


[OPŠIRNIJE]Andrea Vereš
Andrea Vereš / datum: 2. 11. 2010. 19:01

Došlo je vrijeme da se i ja upišem u web leksikon novinara te da svojim zanimljivim člancima ostavim neizbrisiv trag na web stranici Osnovne škole Popovac. Za početak vrlo ću vas rado izvještavati o meni trenutačno najdražem pjevaču Justinu Bieberu, a kasnije ću pisati i o drugim zanimljivim temama. Nadam se da će vam se moj stil pisanja svidjeti, a kako biste me bolje upoznali pod opširnije saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]Sanja Mišljenović - web novinarka
SANJA MIŠLJENOVIĆ / datum: 13. 10. 2010. 18:34

Evo i ja sam postala dio web novinara Osnovne škole Popovac i nadam se da ću ubuduće sa svojim zanimljivim novinarskim člancima uspjeti doprinijeti kako bi web stranica naše škole postala još bolja. Za početak odgovorila sam na nekoliko kratkih pitanja i na taj način upisala se u Web leksikon novinara. Kliknite ovdje ili posjetite našu rubriku Web leksikon novinara te saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]I ja sam dio web tima :-)
IVA BUNIĆ / datum: 5. 10. 2010. 15:53

Evo došlo je i vrijeme da i mene pobliže upoznate. Dosad sam objavila nekoliko članaka na web stranici naše škole i to mi se jako svidjelo tako da sam postala stalni član web novinara. Zovem se Iva i idem u 6. razred u Popovacu. U slobodno vrijeme učim francuski, njemački i turski i uz sve moram vam napomenuti kako sam velika obožavateljica Sumrak Sage. Kliknite na opširnije i saznajte više o meni.


[OPŠIRNIJE]TENA MIHAJLOVIĆ
TENA MIHAJLOVIĆ / datum: 19. 10. 2009.

Zovem se Tena i učenica sam osmoga razreda iz Popovca. Velika obožavateljica sporta (ponajviše nogometa; volim Barcelonu i Eduarda da Silvu),  u zadnje vrijeme zaluđena gledanjem filma "Twilight", očarana španjolskim jezikom... samo su neke karakteristike koje me opisuju. Više o meni možete pročitati ukoliko kliknete na opširnije.


[OPŠIRNIJE]MARTINA BOBEK
MARTINA BOBEK / datum: 5. 10. 2009.

Zovem se Martina i učenica sam 8. razreda iz Popovca, a moja brbljavost pravi je doprinos web stranici naše škole. Prvi novinarski zadatak bio mi je pisanje i izrada prezentacije za rubriku Naši idoli, a od ove godine dobila sam stalni angažman u web timu i postala uz Tenu glavna  i odgovorna urednica redakcije web novinara.


[OPŠIRNIJE]BARBARA KLETUŠ
BARBARA KLETUŠ / datum: 30. 9. 2009.

Zovem se Barbara i idem u 7. razred. Prvi novinarski zadatak bio mi je prikupljanje i uređivanje pitanja za rubriku Blic intervju što i dan danas radim za učenike iz Kneževa. U slobodno vrijeme šetam psa, crtam, zujakam, surfam po netu, pravim referate, glupiram se, izlazim sa prijateljima i svakako da ne zaboravim najvažnije visim na fejsu. Više o meni možete pročitati ukoliko kliknete na opširnije.


[OPŠIRNIJE]EGZON GASHI
Administrator / datum: 29. 9. 2009.

Halooo!Za one koji me ne poznaju, zovem se Egzon Gashi i učenik sam 7. razreda iz Kneževa. Veliki sam obožavatelj glumice i pjevačice Beyonce. Također je i moj prvi novinarski zadatak bio o njoj! Sad bih vam volio pisati o njoj, ali sada je vrijeme za mojih pet minuta slave :-) Najdraži predmeti su mi povijest i engleski jezik. U slobodno vrijeme treniram odbojku. Sve ostale zanimljivosti pročitajte u web leksikonu! Bye, bye!


[OPŠIRNIJE]ANTONIO BETI
ANTONIO BETI / datum: 23. 9. 2009.

Web novinar sam postao u 6. razredu, a moj prvi novinarski zadatak bio je izvještaj o Halloweenu (Noći vještica). Jedan od najdražih premeta mi je hrvatski jezik te iz toga sasvim logično proizlazi da volim pisati i na taj način spajam ugodno i korisno. Osim pisanja veliki sam ljubitelj povijesti i želja mi je jednoga dana postati nastavnik povijesti ili arheolog.


[OPŠIRNIJE]ALEKSANDRA VUKADINOVIĆ
ALEKSANDRA VUKADINOVIĆ / datum: 22. 9. 2009.

Web novinarka sam postala u 6. razredu, a moj prvi novinarski zadatak bio je izraditi prezentaciju za rubriku Naši idoli. Tada sam predstavila svoju omiljenu pjevačicu Avril Lavigne.

Na pravom ste mjestu ukoliko želite saznati više o meni, a to ćete učiniti ukoliko pročitate odgovore koje sam vam dala u tzv. web leksikonu :-)


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju